Möt vår nya medarbetare

Calle Widbom

 

Vi är glada att välkomna Calle som nyligen börjat hos oss som vuxenlärling efter flera år som mediasäljare. Trots att han är relativt ny hos oss, har hans engagemang och positiva inställning redan blivit uppskattade inslag i vår arbetsdag här på Kaborn Jensen Bygg.

Calle, varför valde du att bli snickare och vad är det bästa med yrket?
 
– Jag kände att jag ville arbeta med något som verkligen utmanar mig både fysiskt och mentalt, samtidigt som det ger en känsla av meningsfullhet, något som jag saknade i mitt tidigare yrkesliv. Det bästa är känslan av att jag lär mig nya saker varje dag och att jag hela tiden utvecklas. Att kunna lägga handen på något jag själv byggt är en skön känsla. Att se resultatet av mitt arbete och veta att det faktiskt bidrar till samhället ger en otrolig tillfredsställelse.
 
Vad var det som fick dig att söka dig till oss på Kaborn Jensen Bygg och hur har din erfarenhet varit hittills?
 
– När jag sökte lärlingsplats var det viktigt för mig att hitta en arbetsgivare som kunde erbjuda mig möjligheter till utveckling. Arbetsmiljön här tror jag är svårslagen inom branschen och jag insåg att det skulle vara svårt att hitta en arbetsplats med så bred och djup kunskap inom bygg. Hittills har jag bara blivit stärkt i mitt val och känner att jag valt helt rätt.
 
Calle, vi ser fram emot att få dela med oss av yrket och av vår erfarenhet och att få se dig utvecklas! Vi hoppas att du ska trivas hos oss och bli en given del i vårt team. Välkommen!