Kaborn Jensen Bygg i BRF-mappen

Närvaro i fokus för smidiga stambyten

 

På Kaborn Jensen Bygg är vi stolta över att vara en smidig partner i stambyten och andra byggprojektför bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Göteborg med omnejd. Nyligen publicerades en artikel i BRF-mappen där vi diskuterar vikten av närvaro vid stambyten. En artikel vi vill tipsa dig om som står inför ett stambyte i ett flerbostadshus, för att få en inblick i våra värderingar och hur viarbetar för att skapa nöjda kunder genom effektiva och smidiga byggprojekt.

Sedan starten 2018 har vår vision varit att skapa ett byggföretag som inte bara fokuserar på att leverera resultat utan även prioriterar kundrelationer, smidighet och lyhördhet. Vi kallar det för den goda byggresan, där varje projekt ses som en möjlighet att skapa en så positiv upplevelse som möjligt genom en smidig och behaglig resa för alla inblandade.

Närvaro i fokus

Vår långa erfarenhet av stambyten har gjort oss väl medvetna om de potentiella utmaningar som är förknippade med att byta rörstammar i en fastighet. Den har också gett oss stor förståelse för hur hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare påverkas av denna betydande förändring i sin boendemiljö, under tiden arbetet pågår.

I artikeln delar vi bland annat med oss av hur vi samarbetar och kommunicerar med våra kunder för att minimera störningar och skapa en så smidig och effektiv resa som möjligt för alla inblandade parter. Vi berättar också varför vi prioriterar en platsledning med hög närvaro för att se till att samordningen mellan olika entreprenörer fungerar  och att kvaliteten på projekten upprätthålls. Läs gärna hela artikeln här, på BRF-mappens hemsida.

Missa inte våra referensprojekt om stambyten

Läs gärna mer om våra tjänster och titta närmare på våra olika referensprojekt här på vår hemsida. Vi på Kaborn Jensen Bygg ser fram emot att vara en del av din resa mot ett framgångsrikt och smidigt stambyte!